Medische informatie

We werken nauw samen met het Başkent universiteits ziekenhuis

Het Turkse Başkent betekent ‘hoofdstad’ en het is daar,  in Ankara, waar de geschiedenis van het Başkent ziekenhuis begon. Begin 1994 werd daar de Başkent universiteit opgericht met daaraan verbonden een Başkent ziekenhuis. Al snel werden er elders in het land nog meer Başkent ziekenhuizen opgericht (tien in totaal) die allemaal verbonden zijn aan de universiteit van Ankara.

Misschien leuk om te weten: De oprichter, Prof. Dr. Mehmet Haberal, verrichtte de allereerste niertransplantatie van Turkije! De gezondheidszorg in Turkije is immers van een zeer hoog niveau.

Het Başkent ziekenhuis in Alanya heeft een afdeling internationale patiënten waar meerdere talen gesproken worden. Daarnaast is onze eigen Nederlandse hostess steeds stand-by om u te assisteren.

Boekingsprocedure (Dialyse) appartement Maxima Residence 1

( prijs voor het gehele (dialyse) appartement ( Maxima Residence 1) is € 75,= per nacht van 1 november tm 25 maart, en vanaf 26 maart tot en met 31 oktober is dat € 95,= per nacht )

Het team van SteRoMa MED Reizen heeft goed nieuws voor u.

Deze vakantiespecialist heeft een uniek reisconcept voor U ontwikkeld in een royaal duplex appartement. Het gezellige Mahmutlar is de setting waar sinds het najaar van 2016 een Nikkiso dialyse DB5 of 6 voor u klaar staat. Het appartement biedt ruimte tot 8 volwassenen en is van alle gemakken voorzien.

Mahmutlar ligt ongeveer 6 kilometer ten oosten van de populaire badplaats Alanya en op nog geen 35 kilometer afstand van het dichtstbij gelegen vliegveld Alanya/Gazipaşa waarop helaas zeer beperkt rechtstreeks gevlogen wordt. U kunt vanaf Eindhoven, Amsterdam en diverse Duitse en Belgische airports gemakkelijk rechtstreeks of met overstap hierheen vliegen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om via de luchthaven van Antalya hierheen te vliegen, met een zeer hoge frequentie, en beduidend lagere prijzen.

inreis informatie en HES code formulier aanvraag voor Turkije:

STAP 1:

Zoek de beschikbaarheid van Uw favoriete vakantieperiode en leg MAXIMA RESIDENCE 1 als OPTIE eenvoudig vast in onze boekingsmodule. Dit kan overigens ook via contact@steroma.nl of telefonisch via 0495-430098

STAP 2:

Boek de vluchten bij uw eigen vertrouwde reisbureau.

Of doe direct een offerteaanvraag voor vluchten, huurauto of andere specifieke wensen.

STAP 3:

Wissel Uw medische gegevens uit via ons geautomatiseerde systeem met het Baskent Universitair ziekenhuis. U kunt de formulieren gebruiken die bij Uw eigen ziekenhuis standaard voor handen zijn.