logo Steroma 2021 medium

Boekingsprocedure Dialyse reizen

Het team van SteRoMa MED Reizen heeft goed nieuws voor u.

Deze vakantiespecialist heeft een uniek reisconcept voor U ontwikkeld in een royaal duplex appartement. Het gezellige Mahmutlar is de setting waar sinds het najaar van 2016 een Nikkiso dialyse DB6 voor u klaar staat. Het appartement biedt ruimte aan zes personen en is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een scootmobiel aanwezig.

Mahmutlar ligt ongeveer tien kilometer ten oosten van de populaire badplaats Alanya en op nog geen 35 kilometer afstand van het dichtstbij gelegen vliegveld Gazipaşa. U kunt vanaf Eindhoven, Amsterdam en diverse Duitse en Belgische airports gemakkelijk rechtstreeks of met overstap hierheen vliegen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om via de luchthaven van Antalya hierheen te vliegen.

STAP 1:

Zoek de beschikbaarheid van Uw favoriete vakantieperiode en leg MAXIMA RESIDENCE 1 als OPTIE eenvoudig vast in onze boekingsmodule. Dit kan overigens ook via contact@steroma.nl of telefonisch via 0495-430098

STAP 2:

Boek de vluchten bij uw eigen vertrouwde reisbureau.

STAP 3:

Wissel Uw medische gegevens uit via ons geautomatiseerde systeem met het Baskent Universitair ziekenhuis. U kunt basisformulieren via deze site downloaden, of  de formulieren gebruiken die bij Uw eigen ziekenhuis standaard voor handen zijn.

_DSC0445