_DSC0202

Maxima Residence 1     (thuisdialyse mogelijk)

Het luxe appartementen-gebouw Maxima Residence is gelegen in de gezellige badplaats Mahmutlar. Maxima Residence beschikt over een eigen zwembad, een fitnessruimte met sauna, een tuin en een besloten parkeerruimte.

Op de begane grond, nummer 1, bevindt zich het luxe appartement met thuisdialysemachine. De benedenverdieping van deze maisonnette telt twee slaapkamers met beide tweepersoonsbedden, een badkamer met toilet en douche en een centrale ruimte waar een comfortabele slaapbank staat. Eén van de slaapkamers is ingericht als dialyseruimte en beschikt over een televisie met Nederlandse zenders.

Op de bovenverdieping bevindt zich een royale living, een open keuken, een badkamer met toilet en douche en een slaapkamer met tweepersoons bed. De schuifdeuren geven toegang tot het ruime balkon en welke heerlijk op het zuiden ligt.

benedenkamer MR1
_DSC0192
paradiso2014mei 099
_DSC0190
_DSC0252
_DSC0240

Uw vrijblijvende reservering voor Maxima Residence 1
kunt u hieronder maken.

Nederlands: Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels: This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).