connys

Conny’s in Side

Dit kleinschalige boetiekhotel in Side ligt op 400 meter van het strand en ongeveer 700 meter vanaf het centrum van Side. Het hotel van het Nederlandse echtpaar Ad en Conny is een only adult bestemming. Het telt 12 sfeer-vol ingerichte tweepersoonskamers die tot in de puntjes verzorgd zijn. Conny’s is een zeer gewaardeerde bestemming met een uitsteken-de prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel beschikt over een buitenzwembad met voldoende lig-bedden op een zonneterras. Er worden regel-matig thema-avonden georganiseerd met live entertainment.

Het hotel biedt tevens een à la carte restaurant waar zowel Turkse als internationale gerechten geserveerd worden. Op aanvraag kunnen er ook speciale dieetmenu’s worden verzorgd.

Naast de antieke stad in Side zijn er nog volop andere uitstapjes in de omgeving te maken. Een bezoekje aan de watervallen van Manav-gat of Antalya, een jeepsafari, raften, boottoch-ten en een uitstapje naar Alanya behoren onder andere tot de mogelijkheden. Ook leent de om-geving zich goed voor ontspannen paardrijden, wandelen en mountainbiken.

 

Nederlands: Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Engels: This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads). Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).

[wpdevart_booking_calendar id=”1″]