Het hotel is gelegen in Alanya, wat zich op circa 200m van Cleopatra-Strand bevindt. Het stadscentrum is op slechts 1km afstand van winkel- en amusementsmogelijkheden, evenals restaurants en bars. U kunt het stadscentrum gemakkelijk bereiken met een busdienst die regelmatig richting het centrum rijdt. Het vliegveld van Antalya is ongeveer 120 km verwijderd van het hotel.

Het hotel beschikt in totaal over 60 ruime appartementen / kamers en is met Logies, Ontbijt of Halfpension ( lunch of diner ) te boeken. Binnen beschikt het hotel over WiFi (gratis in de lobby en de bar van het restaurant), een buffetrestaurant en een bar. Buiten bevindt zich een zwembad met zonneterras, een poolbar en een kinderbad. Ligstoelen, kussens en parasols zijn gratis beschikbaar bij het zwembad.

De standaardkamers zijn voorzien van douche/wc, haardroger, airconditioning (tegen betaling), telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling) en huurkluisje. Deze kamers zijn ook te boeken voor eigengebruik. Verder zijn er familiekamers met 2 slaapkamers en kookgelegenheid.

 

DCIM100MEDIADJI_0261.JPG
tac 1
tac6
tac 5
tac
DSCF3800
DSCF3834
DCIM100MEDIADJI_0259.JPG
DCIM100MEDIADJI_0255.JPG
tac3
Nederlands: Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels: This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).